Su 27.1.2013

Sunnuntaina 27.1.2013 kokoonnuimme kuulemaan todistuksia Jumalan ihmeellisestä armosta ihmislapsia kohtaan Juhlatalo Mekaniin Kokemäenjoen rantamille. Tapahtuma oli nimetty evankeliointikirjasen mukaan nimellä Yö, joka muutti kaiken. Puhujavastuussa olivat kirjasen päähenkilöt, Janne ja Minna Kujala sekä Jumalan valtakunnan työn veteraanit Vilho Mäkelä ja Heikki Lahti. Yleisöä oli erittäin runsaasti niin alhaalla salissa kuin yläparvellakin.

Kokousvalmisteluja, vasemmalla
Euran Lauluveljiä johtava Asko Leino
Länsi-Porin kirkosta poistetut urut
kierrätettiin.
Lauluveljiltä musiikkipuoli sujui.
Minna Kujala kertoo uskostansa.
Myöhemmin oli Janne Kujalan vuoro.
Heikki Lahti vetosi voimakkaasti  
kuulijoihin loppupuheessansa.

Meno oli kuin lapsuusmuistojen herätyskokouksissa, Sana oli elävää ja voimallista ja ihmiset etsivät Jeesukselta apua elämäänsä. Vilho Mäkelä painotti aloituspuheessansa sitä, että Jumala kääntää ihmisen kohtalon, jos saa siihen luvan.

Uskoontulokertomukset uppoavat aina jokaiseen kuulijakuntaan, niin tälläkin kertaa. Lopussa Heikki Lahti sai ”laittaa verkot vesille” Jeesuksen opetuksen perusteella, joka kertoo kahden erilaisen miehen pyhäkkömatkasta (Luuk. 18:9-14).

Päivästä jäi voimakas kiitosmieli, Herra on hyvä ihmistä kohtaan. Kiitos kuuluu myös Juhlatalo Mekanin väelle käytännön avusta sekä kaikille mukana olleille.