Päivi Mattila

Jeesus pelasti pimeydestä ja antoi valon elämääni

 

Olen Päivi, naimisissa, neljän pojan äiti ja neljän lastenlapsen mummi. Tässä on todistukseni uskoontulostani.

 

Keväällä 1994 tuli avioero mieheni kanssa ja yksi lapsistani meni miehelleni ja kaksi minulle. Elämä oli rankkaa. Alkoholiakin kokeilin, mutta siitä en löytänyt mitään apua elämääni. Olin henkisesti voimieni äärirajoilla, kunnes löysin mieheni kanssa uskovaisen perheen, joka oli rukoillut meidän puolestamme jo pitkän aikaa. Kesällä 1994 toiseksi vanhin poikamme tuli lastenleiriltä silmät loistaen ja kertoi tulleensa uskoon.

 

Aluksi olin epäileväinen ja halusin ottaa selvää seurakunnasta, jossa poikamme alkoi käydä kokouksissa. Vähäraumalla oli vuoden 1994 kesällä telttakokousten sarja ja menin uteliaana katsomaan, mitä siellä tapahtuu.

 

Jo mennessäni teltalle näin ulkona paljon lapsia. Heidän silmistään loisti erikoinen rauha ja valo. Heissä asui Jumalan rakkaus ja pyhyys. Menin kokouksen jälkeen teltan etuosaan ja tunnustin kaikki syntini; Jeesus vapautti siinä hetkessä synnin kahleista. Myöhemmin Jeesus vapautti minut myös tupakasta ja menin uskovien kasteelle joulukuussa 1994 viiden muun uskoon tulleen kanssa.

 

Myös henkistä parantumista on Jeesus antanut (Jesaja 57:18-19). Hän hoitaa meitä kuin pientä lasta ja kantaa meitä käsillänsä. Hän ei hylkää, vaan rakastaa jokaista sellaisena kuin me olemme.